GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Rețele de lumină

Rețele de lumina
Rețele de lumina

 

Rețelele luminoase sunt ideale pentru aplicațiile în care suprafețele mai largi trebuie monitorizate. Rețelele luminoase sunt mult mai ușor de montat, instalat și aliniat și, prin urmare, sunt preferate mai multor senzori fotoelectrici individuali. Zonele de aplicare variază de la controlul lățimii, înălțimii și profilului paleților din instalațiile de manipulare a materialelor, până la detectarea obiectelor independente de poziție, controlul suprapunerii mărfurilor transportate mai mari și monitorizarea ușilor liftului.

Rețelele luminoase constau dintr-un emițător și o unitate de recepție cu un tablou paralel cu un număr mare de infraroșu prin fascicule. Au un câmp de detectare bidimensional și sunt utilizate pentru monitorizarea suprafețelor mari. În ciuda principiului simplu de funcționare, în portofoliul nostru veți găsi o serie de grile de lumină specializate: unghiuri mari de fascicul asigură alinierea ușoară, funcțiile „Teach-in” permit reglarea rapidă, grinzile de lumină încrucișate cresc rezoluția grilelor de lumină și calibrarea automată a puterii semnalului asigură o funcționare sigură chiar și în zonele murdare sau prăfuite.

Dispozitivele de înaltă rezoluție din seria PR și LG detectează obiecte foarte mici sau obiecte transparente cu un câștig excesiv ridicat. Rețelele de lumină PLVScan sunt utilizate pentru controlul înălțimii profilului și înălțimii în cazul manipulării materialelor și al aplicațiilor de transport. Înălțimile de câmp pentru rețelele de lumină Pepperl + Fuchs acoperă detectarea unor piese mici, pânze de până la 600 mm și detectarea pieselor pe o suprafață de până la 3056 mm.

Most important applications are:

  • Controlul ușii în ascensoare
  • Detectarea pieselor mici
  • Monitorizarea foilor transparente în mașinile de ambalare
  • Detectarea pauzelor web
  • Controlul înălțimii profilului și înălțimii paletelor în manipularea și transportarea materialelor
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com