GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori de Contrast și Culoare

Senzori de Contrast și Culoare
Senzori de Contrast și Culoare
  • Senzori de Contrast și Culoare
  • Senzor de contrast
  • Senzor de contrast in actiune
  • Senzor de culoare
  • Senzor de culoare in actiune

Senzorii de contrast

Senzorii de contrast detectează mărci de înregistrare în aplicații de imprimare, convertire, ambalare, alimente și băuturi, precum și aplicații farmaceutice pentru sortare, poziționare și control de calitate.

Când un senzor de contrast trece punctul predat între fundal și marcajul de imprimare, îl recunoaște rapid și indică poziția exactă a mărcii. Acești senzori sunt folosiți pentru poziționarea precisă a obiectelor în mașinile de tipărire, instalațiile de ambalare și mașinile de etichetare din industria alimentară, a băuturilor și a farmaciilor. Acestea se caracterizează printr-o rezoluție de contrast scăzută, un grad ridicat de fiabilitate de comutare atunci când diferențele de contrast sunt minime, timpii de răspuns scurti și insensibilitatea la fluctuațiile în înălțime și unghi pe pânza materialului.

Caracteristicile excepționale ale senzorilor noștri de contrast includ capacitatea lor de a distinge contrastele de înaltă rezoluție, timpii de răspuns rapid, insensibilitatea la înălțime și abaterile unghiului față de materialul sesizat și optica interschimbabilă. Selectarea transmițătorului optim de culoare și reglarea nivelului de declanșare au loc automat cu simpla apăsare a unui buton.

Pentru aplicații speciale în medii dure, se recomandă versiunile DKE cu carcase din inox.

Senzori de culoare

Spre deosebire de senzorii de contrast, care funcționează folosind un principiu similar, senzorii de culoare funcționează pe fundaluri multicolore cu un grad excepțional de fiabilitate. Senzorul scanează periodic materialul țintă pe canalele de culori R, G, B pentru a detecta culoarea predată. Trei culori diferite pot fi învățate și recunoscute în paralel.

Deoarece culoarea este o caracteristică evidentă a produsului, recunoașterea și detectarea fiabilă a culorilor joacă un rol din ce în ce mai important în automatizarea industrială. Dotate cu caracteristici deosebite, senzorii de culoare de la Pepperl + Fuchs acoperă majoritatea aplicațiilor, fie că se detectează marcaje de culoare la o distanță fixă, fie că se detectează obiecte colorate la distanțe variabile, fie că se detectează o culoare individuală sau se detectează zece culori. Cablurile din fibră optică permit, de asemenea, utilizarea senzorilor de culoare în medii dure. Funcționarea senzorilor este foarte ușoară: „Teach-in” a culorii are loc prin apăsarea unui buton.

Toleranțele de culoare pot fi învățate prin „reeducare”. Valorile culorilor programate sunt stocate în memoria senzorului, chiar și după oprire. Timpul scurt de răspuns al senzorilor noștri de culoare permite recunoașterea fiabilă a culorilor în procesele rapide.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com