GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori de distanță

Senzori de distanță
Senzori de distanță
 • Senzori de distanță
 • R10x series photoelectric sensors
 • R2100 Multi-Ray LED Scanner (2-D LiDAR sensor)
 • R2000 2-D Laser Scanners (2-D LiDAR sensor)
 • VDM28 Distance Sensor
 • VDM100 Distance Measurement Sensor

Măsurarea distanței este o tehnologie de detectare fundamentală.

O mare varietate de procese au fost utilizate pentru a aborda diferite tipuri de aplicații de detectare la distanță. Pepperl + Fuchs acum - spre deosebire de concurenții noștri - oferă o familie completă de senzori bazată în întregime pe tehnologia Pulse Ranging (PRT) superioară. Clienții nu vor mai trebui să se bazeze pe metoda corelației de fază sau alte procese similare bazate pe cip. Avantajele unor astfel de procese - costuri moderate și niveluri acceptabile de precizie - au fost acum înlocuite de PRT.

Chiar și cel mai mic model este potrivit pentru o gamă largă de sarcini de măsurare și poziționare. Funcționează folosind triangulația cu laser și o ieșire analogică. Toți ceilalți senzori din seria VDM folosesc tehnologia Pulse Ranging, oferă game lungi de detectare și obțin rezultate de măsurare extrem de precise. PRT folosește impulsuri de lumină de intensitate ridicată pentru a oferi un grad ridicat de fiabilitate de funcționare, chiar și în condiții de mediu dificile, cu expunere la lumină și praf ambient.

Tehnologia modernă a pulsului (PRT) oferă parametri mai buni la un cost mai mic. Gama lungă, precizia, insensibilitatea la lumina străină și prețurile atractive se combină pentru a face un pachet irezistibil. Concentrându-se pe o singură tehnologie, Pepperl + Fuchs este primul furnizor care oferă avantajul dezvoltărilor rapide și cu costuri mai mici. Portofoliul Pepperl + Fuchs include următorii senzori de măsurare a distanței PRT:

Senzori de măsurare a distanței și senzori de distanță

 • Senzori fotoelectrici din seria R10x
  Pentru prima dată, designul de ultimă generație al produsului combină mai multe familii fotoelectrice de senzori cu tehnologii inovatoare într-un singur proiect de carcasă. Puternica tehnologie laser DuraBeam și măsurarea distanței MPT asigură fiabilitatea și precizia. Cu funcționalitatea sa IO-Link încorporată, senzorii fotoelectrici din seria R10x îndeplinesc toate cerințele pentru Sensorik4.0. Această soluție completă oferă o flexibilitate unică și deschide o varietate de aplicații posibile.
 • Scaner LED cu raze multiple R2100 (senzor LiDAR 2-D)
  Scanerul LED LED Multi-Ray R2100 (cunoscut și sub numele de senzor LiDAR 2-D) împinge tărâmul posibilității cu un pas mai departe prin combinarea tehnologiei Puls Ranging cu LED-uri Ultra-IR și Scanare Multi-Ray. Mai multe elemente de emițător LED dispuse una lângă alta asigură o măsurare a suprafeței bidimensională cu unsprezece puncte de lumină. Aceasta asigură detectarea fiabilă a oricărei suprafețe, indiferent de formă sau textură. Acest lucru face ca R2100 să fie cea mai bună soluție pentru provocarea aplicațiilor interioare și exterioare în echipamente mobile, intralogistică sau inginerie pentru mașini și instalații.
 • Scanere laser 2-D R2000 (senzor 2D LiDAR)
  Seria R2000 combină senzorii standard cu cele mai noi metode de măsurare. Echipate cu tehnologie inovatoare Pulse Ranging (PRT), scanerele laser 2-D R2000 (cunoscute și sub denumirea de senzori LiDAR 2-D) oferă rezultate de măsurare fiabile și extrem de precise - cu o vizibilitate fără întreruperi de 360 °. Sunt disponibile mai multe versiuni: R2000 UHD este potrivit pentru activități complexe de măsurare și navigare. R2000 HD este folosit pentru profilarea obiectelor și aplicații robotizate. Detecția R2000 este un scaner laser ușor de utilizat pentru aplicații solicitante de monitorizare pe teren.
 • Senzor de distanță VDM28
  Noul senzor de distanță VDM28 mic utilizează tehnologia Pulse Ranging (PRT) pentru a-l muta în fața pieței înaintea tuturor dispozitivelor comparabile din punct de vedere al performanței. Este integrat într-o carcasă compactă din gama de senzori seria 28 standard. Senzorul universal de distanță VDM28 poate fi utilizat într-o gamă largă de industrii și aplicații.
 • Senzor de măsurare a distanței VDM100
  Senzorii de măsurare a distanței VDM100 sunt potriviți pentru distanțe mai mari de până la 300 m. Precizia repetării tuturor dispozitivelor din interval este de 0,5 mm, cu o rezoluție de 0,1 mm. SSI și busbusurile de câmp sunt utilizate ca interfețe cu valoare măsurată. Senzorii sunt folosiți pentru poziționarea alimentatoarelor de stoc la un milimetru.
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com