GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori de protecție

Senzori de protecție
Senzori de protecție
  • Senzori de protecție
  • Bariere de protecție luminoase
  • Unități de control a protecției
  • Margini de protecție

Senzori fotoelectrici de siguranță pentru siguranța personalului

Protecția personalului devine din ce în ce mai importantă în procesele automatizate. Oriunde mașinile efectuează mișcări cu risc ridicat, trebuie respectate reglementările relevante pentru sănătate și securitate. Chiar dacă operatorul este distras momentan, trebuie împiedicate rănile de forfecare, zdrobire și impact.

Pepperl + Fuchs oferă o gamă extinsă de dispozitive fotoelectrice de protecție active, care reduc riscurile tipice asociate mașinilor și echipamentelor. Împreună cu unitățile de control de siguranță corespunzătoare, dispozitivele fotoelectrice active de protecție, cum ar fi senzorii de siguranță prin grindă și rețelele de lumină de siguranță asigură aplicarea unei opriri la detectarea accesului neautorizat sau dacă cineva ajunge într-o zonă de pericol.

 

Bariere luminoase de siguranță

Senzorii fotoelectrici single-thru fascicul sunt un mod simplu și rentabil de securizare a zonelor periculoase. Împreună cu o unitate de control de siguranță, senzorii fotoelectrici unici, cu raze de siguranță, creează un dispozitiv de protecție fotoelectric, precum tipul 2 sau tipul 4 în conformitate cu EN ISO IEC 61496. Seriile SL și SLA sunt disponibile în diferite modele și domenii de detectare.

Senzorii fotoelectrici multi-ray definesc un câmp de protecție de o anumită înălțime și lățime. Acestea se bazează pe principiul senzorului cu rază lungă. Câmpul de protecție, care este creat din raze de lumină modulare roșii sau infraroșii, este evaluat de o unitate de recepție sau o unitate de interfață de control externă. Acești senzori fotoelectrici de siguranță sunt adesea caracterizați printr-un număr mare de fascicule cu un interval de fascicul redus, care poate fi cuprins între 500 mm pentru protecția cu fascicul dublu și 14 mm pentru protecția degetelor.

Unități de control de siguranță

Unitățile de control de siguranță permit conectarea și controlul componentelor de siguranță a mașinii. Datorită designului modular, sistemul SafeBox poate fi configurat flexibil. În funcție de cerințe, mai multe componente pot fi conectate la o interfață de control. SafeBox este potrivit pentru conectarea și controlul senzorilor de siguranță fotoelectrici, dispozitivelor de protecție mecanică și comutatoarelor de siguranță.

Margini de siguranță

O margine de siguranță poate fi utilizată oriunde marginile mobile prezintă un risc. Marginea de siguranță este un profil de cauciuc, care se deformează sub presiune și declanșează o oprire sigură prin intermediul unității de control asociate. Marginile de siguranță sensibile la presiune pot reduce riscurile în puncte periculoase până la nivelul de performanță 'e' în conformitate cu EN ISO 13849-1.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com