GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori Difuzi

Senzori difuzi
Senzori difuzi

Această formă de detecție este denumită în mod obișnuit modul de apropiere. Lumina de la emițător atinge ținta, ceea ce face ca acesta să devină difuz în unghiuri arbitrare. O anumită lumină revine direct la receptor și ținta este detectată. Factorii care aparțin domeniului de detecție sunt culoarea, mărimea și finisajul țintei. Gama efectivă de detectare a fiecărui model se bazează pe un „card de test alb”. Cardul alb are un factor de reflectivitate 90% și este considerat un „standard de țintă.“ Obiectivele de culoare închisă sau finisate mat oferă o reflectivitate mai mică; prin urmare, sensibilitatea trebuie crescută sau întregul senzor trebuie poziționat mai aproape de țintă. Când apare această situație, trebuie avut grijă pentru ca o țintă mai strălucitoare în fundal să nu fie confundată ca ținta reală.

Există diferite tipuri de senzor de mod difuz:

  • Difuzat cu suprimare de fundal: Senzorii difuzați cu senzori de suprimare de fundal au o rază de detecție definită pentru orice obiect, indiferent de culoare, reflectivitate sau finisaj. Acestea sunt capabile să detecteze obiecte întunecate plasate direct pe fundaluri strălucitoare și pot fi ușor instalate și ajustate
  • Difuzat cu suprimarea prim-planului: Senzorii difuzați cu senzori de supresiune primară definesc o „bandă moartă” din fereastra optică a senzorului. Obiectele care se încadrează în această distanță minimă de detectare sunt ignorate
  • Difuzat cu evaluare de fundal: Senzorii difuzați cu evaluare de fundal evaluează doar lumina reflectată de fundal (adică podeaua). Dacă senzorul nu poate vedea fundalul, ieșirea va schimba starea. Acest lucru este util în aplicațiile cu ținte ciudate în care utilizatorul nu poate asigura că lumina îndreptată spre țintă va fi reflectată înapoi la senzori

Următorii senzori specifici aplicației se bazează, de asemenea, pe principiul detectării modului difuz:

  • Senzori de culoare / marcă de imprimare sau senzori de contrast
  • Senzori de luminiscență
  • Senzori de culoare
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com