GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori industriali

 • Senzori industriali
  Senzori industriali

Gefran oferă o gamă completă de senzori pentru orice nevoie, capabili să măsoare toate elementele fizice principale.

 • Presiune

  Presiune

  Gama de traductoare de presiune industriala(relativa, absoluta, barometrica) poate masura:lichide, fluide sau presiunea gazului în toate aplicaţiile industriale.

 • Deplasare

  Deplasare

  Senzori liniari de pozitie potentiometrici sau magnetostrictivi pentru lungimi de pana la 4m.

 • Forţă - Greutate

  Forţă

  Celule de sarcina pentru aplicatii de compresiune, tractiune, compresiune/tractiune, masurarea tensiunii pe role, determinarea fortei toroidale.

 • Temperatură

  Temperatură

  Termocuple si termorezistente pentru aplicatii industriale in gama -200....+1700°C, cu lungime de imersie intre 5mm si 10m, diametre de la 1mm pana la 30mm, cu/fara sistem de prindere, cu/fara amplificare.

 • Sensormate

 • Rotatie

 • Inclinare

 • Senzori de proximitate

  Proximitate

 • Senzori fotoelectrici

  Fotoelectrici

  Gama noastră largă de senzori fotoelectrici se adresează tuturor soluțiilor de automatizare în care poate fi utilizată detectarea de obiecte necontacte. Marea varietate de principii, modele, dimensiuni și specificații de funcționare diferite înseamnă că cel mai bun senzor posibil poate fi găsit întotdeauna pentru aplicația relevantă și pot fi îndeplinite toate condițiile care apar în practică.

 • Senzori ultrasonici

  Ultrasonici

  În aplicațiile industriale, senzorii cu ultrasunete se caracterizează prin fiabilitatea lor și versatilitatea remarcabilă. Senzorii cu ultrasunete pot fi folosiți pentru a rezolva chiar și cele mai complexe sarcini care implică detectarea obiectelor sau măsurarea nivelului cu precizie milimetrică, deoarece metoda lor de măsurare funcționează în mod fiabil în aproape toate condițiile.

   

 • Encodere rotative

  Encodere

  Encoderele rotative pot fi utilizate în toate aplicațiile care necesită monitorizarea vitezei de rotație, viteză, accelerație și direcție. Acești senzori pot fi folosiți în multe aplicații găsite în inginerie mecanică, industria transportoarelor, manipularea materialelor și industria ambalajelor.

 • Sisteme de poziționare industrială

  Sisteme de poziționare

  Pepperl + Fuchs utilizează diferite tehnologii pentru a furniza sisteme de poziționare industrială pentru aproape orice sarcină de poziționare.

 • Soluții de comunicații industriale

  Soluții de comunicații industriale

  Astăzi, comunicarea prin rețea industrială permite, de asemenea, integrarea tuturor unităților de afaceri, ceea ce o face o componentă centrală pentru disponibilitatea datelor în Internetul industrial al lucrurilor

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com