GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori pentru automatizarea intrărilor

Senzori pentru automatizarea intrărilor și a căilor de acces
Senzori pentru automatizarea intrărilor și a căilor de acces

Funcționarea convenabilă și sigură a ușilor și porților este punctul central al acestei tehnologii senzor specifice aplicației de la Pepperl + Fuchs. Fie că deschidem uși automate, monitorizăm și alimentăm scări rulante sau mutăm pasarele, detectând apropierea persoanelor sau vehiculelor către ușile industriale aeriene, sau să detectăm între ușile liftului este subiectul, avem produsele. Folosind diverse tehnologii de senzori, oferim atât producătorilor cât și utilizatorilor cea mai largă linie a acestor senzori puternici.

Senzori pentru uși automate și sisteme de acces

Clădirile moderne sunt dominate de uși automate. Sistemele automate de uși se bazează pe sisteme de senzori robuste pentru a le menține funcționarea și a le păstra în siguranță. De la senzori fotoelectrici care pot detecta direcția și diferenția între oameni și vehicule, până la senzori care asigură o poziționare absolută și protecție împotriva punctelor de prindere și coliziunilor, Pepperl + Fuchs are un senzor automat de ușă care să se potrivească nevoilor tale. De fapt, avem cea mai mare și diversă selecție de sisteme de senzori din lume.

Senzorul fotoelectric cu infraroșu activ TopScan-S, de exemplu, este unul dintre primele dispozitive testate TÜV certificate DIN 18650. Senzorii modulari se încadrează într-o pistă și sunt reglați cu ușurință pentru poziția și unghiul fasciculului, modurile de operare și monitorizarea marginii stângi sau drepte . Este ideal pentru uși batante.

Fiabilitatea și siguranța maximă în deschiderea, închiderea și monitorizarea ușilor glisante sunt oferite de senzorii cu microunde din seria RMS-S. Posibilitatea de a detecta ținte în mișcare care se apropie de ușă, precum și de obiect staționar pe calea ușii face ca RMS-S să fie unul de natură și elimină cerințele de utilizare a unor senzori suplimentari. De asemenea, RMS-S respectă în totalitate DIN 18650. 

Senzori pentru porți industriale

Aplicațiile pentru senzorii noștri poartă includ activarea și protecția porților industriale.

Senzorul de microunde RMS-G, de exemplu, îndeplinește cerințele speciale ale unui senzor de impuls de deschidere montat în zona unei porți de securitate. Domeniul de detectare reglabil poate fi adaptat pentru a satisface dimensiunile oricărei porți automate. Acest lucru înseamnă că înălțimea de până la șapte metri este posibilă fără probleme. RMS-G face distincția între persoane și vehicule.

Atunci când o poartă de siguranță industrială este acționată în mișcare în sus sau în jos, trebuie să se utilizeze o tehnologie de senzor adecvată pentru a elimina riscul de rănire. Sensorii fotoelectrici din seria 29 și 31 sunt concepute pentru a face deschizătoarele automate ale porților în siguranță. O varietate de principii de operare le face ideal pentru controlul porții în medii dure. 

Senzori pentru ascensoare

Ascensoarele din sticlă contemporane sunt sinonime cu arhitectura modernă și designul inovator. Acestea necesită detectarea pragului de ultimă generație, conceput special pentru ușile liftului, pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor.

Perdelele luminoase cu profil ultra-redus Pepperl + Fuchs, seria AL21, sunt disponibile într-o carcasă compactă, cu o lățime de 9 mm - cea mai mică - pentru o montare ușoară. Corespondența grinzii de lumină A21 este setată automat pentru a obține o rezoluție maximă cu fascicule care se schimbă automat pe măsură ce distanța dintre emițător și receptor se deplasează mai departe, permițând detectarea unor ținte mici chiar și la o separare aproape zero. Cortina de lumină AL21 menține o configurație de grindă de trei ori, chiar dacă ușa liftului se închide (la separare zero).

Senzorii fotoelectrici emit o rază îngustă și monitorizează pragul unei uși de ascensor cu un reflector sau receptor ca referință. Acestea oferă o metodă simplă și rentabilă pentru a asigura ușa liftului. Carcasele mai înguste permit instalarea perdelelor de lumină în locurile limitate din cadrul ușii. Senzorii de alimentare AC / DC sunt disponibili, precum și caracteristici care includ imunitate ridicată la lumină ambientală și carcase antiefracție. 

Senzori pentru autobuze + trenuri

Vehiculele de transport în comun au cerințe speciale pentru monitorizarea automată a ușilor. Pepperl + Fuchs are o gamă largă de sisteme de senzori pentru uși automate care vor satisface practic orice cerință de aplicare.

ProScan este capabil în mod unic de a monitoriza praguri largi ale ușilor automate pe vehiculele de transport public cu o gamă de 12 raze de lumină infraroșie. Capacitatea sa distinctivă de auto-predare permite sesizarea în medii în continuă schimbare, iar câmpul de detectare al ProScan este personalizat cu ușurință pentru o gamă largă de sisteme automate cu uși. Este certificat în conformitate cu standardul german de tren EN50155.

Detectarea persoanelor în ușile vehiculelor de transport public este fiabilă și versatilă cu senzorul de ușă TopScan. Senzorii modulari se încadrează într-o pistă și sunt reglați cu ușurință pentru poziția și unghiul fasciculului, pentru modurile de funcționare și pentru monitorizarea muchiei stângi sau drepte. Este frecvent utilizat pentru a detecta persoane în uși pietonale, autobuze și trenuri.

Mică și economică, senzorii fotoelectrici miniaturi din seria ML29 se încadrează în aproape orice portier al vehiculului de transport public. Seria ML29 are o detectare rapidă și fiabilă a fasciculului de până la 8,5 m, o carcasă rezistentă la modificări și o scurgere și un unghi larg de funcționare de 16 ° pentru aliniere fără probleme. Este utilizat pentru monitorizarea sistemelor automate de uși și a fost certificat și în conformitate cu standardul german de tren EN50155.

 

Senzori de protecție împotriva incendiilor

Pentru porțile de protecție împotriva incendiilor, linia Pepperl + Fuchs / Visolux include bariere ușoare certificate și omologate special. Acestea sunt utilizate pentru uși, porți și obloane de protecție împotriva incendiilor care rămân în mod normal deschise, dar trebuie închise în caz de incendiu.

Reglementările germane privind protecția împotriva incendiilor necesită monitorizare cu sisteme de siguranță adecvate. Provocarea tehnică constă în detectarea fiabilă a persoanelor din zonele pline de fum, în ciuda influenței oricărei acumulări de fum. Această funcție este îndeplinită de barierele luminoase de protecție împotriva incendiilor de la Pepperl + Fuchs / Visolux.

În gama de senzori pentru bariere luminoase de protecție împotriva incendiilor există două principii diferite de funcționare:

 • Barieră de lumină la foc unică cale
 • Barieră de lumină reflectoare de protecție împotriva incendiilor cu filtre de polarizare

Detectoare de buclă

Detectoarele cu bucle LC10-1-D și LC10-2-D sunt utilizate pentru a detecta vehiculele care sunt introduse în buclele de inducție. LC10-2-D este capabil să evalueze două bucle separate.

Acestea sunt potrivite pentru următoarele zone de aplicare:

 • Control porți, control barieră
 • Detectarea poziției în garaje
 • Ieșire semnal pentru sisteme de lămpi de circulație, calculatoare de trafic, număr de vehicule
 • Siguranța pozițiilor de transfer în sistemele automate de transport
 • Detectare direcțională a vehiculului (doar LC10-2-D)

Cum functioneaza:

Buclele de sârmă încorporate în sol reprezintă inductivitatea unui circuit de oscilație de înaltă frecvență. Dacă un vehicul cu piese metalice se apropie de bucla de sârmă sau se află în interiorul buclei de sârmă, există o schimbare a frecvenței circuitului de oscilație. Vehiculul este detectat în mod fiabil prin ieșirea semnalului prin relee fără potențial. Evaluând două bucle de semnal într-un mod multiplex, ocupația cuibată a buclelor de sârmă este posibilă și cu LC10-2-D. De asemenea, se realizează o calibrare periodică a buclelor, astfel încât modificările inductivității buclei datorate temperaturii, umidității sau modificărilor componentelor pot fi compensate automat.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com