GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Senzori Retroreflexivi

Senzori Retroreflexivi
Senzori Retroreflexivi

În modul retro-reflectorizant, este stabilită o cale de lumină între senzor și un reflector special. O țintă este detectată atunci când rupe raza de lumină. Senzorii retro-reflectori tipici oferă o rază de detectare mai lungă în comparație cu senzorii difuzați. În unele unități se folosește un LED roșu vizibil care ajută la instalarea și alinierea reflectorului. Un reflector de cub de colț este utilizat pentru a returna cu exactitate energia luminii, pe o axă paralelă, în receptor.

Aceste întrerupătoare de lumină reflectoare sunt disponibile cu diferite tipuri:

 • Cu filtru de polarizare
  Un filtru polarizant este utilizat pentru a elimina semnalele false care pot apărea dacă o țintă strălucitoare trece prin fața senzorului retro-reflectorizant. Filtrul permite detectarea fără probleme a obiectelor lucioase și reflectante ridicate.
 • Pentru detectarea clară a obiectelor
  Senzorul de detectare a obiectelor clare este un senzor fotoelectric special în mod retro-reflectorizant, care detectează obiecte clare, s-ar putea ca senzorii retro-reflectori obișnuiți să nu fie. Prin utilizarea unui circuit de histereză scăzută, senzorul detectează mici modificări ale luminii tipice atunci când detectează obiecte clare. Detectorul de obiecte clare a folosit filtre polarizate atât pe transmițător cât și pe receptorul senzorului pentru a reduce răspunsurile false cauzate de reflecțiile din țintă.
 • Cu suprimarea prim-planului
  Acest senzor de suprimare în prim plan este un fotoelectric în mod retro-reflectorizant, care nu identifică în mod eronat țintele lucioase ca reflector atunci când sunt la o anumită distanță. Acest mod este potrivit pentru detectarea paletelor înfășurate termic, deoarece un senzor de mod retro-reflectorizant poate greși acoperirea lucioasă pentru un reflector și nu poate schimba starea. Deschiderile optice în fața elementelor emițătorului și ale receptorului din carcasa senzorului produc o zonă pentru detectarea eronată a materialului reflectorizant, depolarizat.
 • Senzor de zonă retro-reflectorizantă
  Cu mai multe emițătoare și receptoare într-o singură carcasă care formează o zonă de detecție continuă largă sau înaltă pe raza de detectare relevantă.
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com