GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sistem de poziționare Data Matrix (PXV, safePXV)

Sistem de poziționare Data Matrix (PXV, safePXV)
Sistem de poziționare Data Matrix (PXV, safePXV)

Sistemul de poziționare a matricei PXV de la Pepperl + Fuchs este un sistem de poziționare care utilizează coduri de matrice de date pentru a determina poziționarea precisă. Inima sistemului este capul de citire 2-D. Este format dintr-un modul de cameră cu o unitate de lumină încorporată. Citește și decodează marcajele de poziție care sunt tipărite ca coduri bidimensionale de date pe o bandă de cod autoadezivă.

Noul sistem de poziționare PXV este echipat cu o fereastră de scanare de 120 x 80 mm prin care senzorul este capabil să citească până la cinci coduri Data Matrix simultan într-o singură operație de citire. Utilizarea codurilor Data Matrix ca purtători de informații permite, de asemenea, maparea redundantă a datelor. Datorită acestor concedieri multiple, PXV este extrem de rezistent la interferențe.

Banda de cod este autoadezivă și este livrată pe lungimi personalizate de până la 100 km distanță. Acest sistem de poziționare poate fi utilizat în instalații foarte mari, fără restricții. Banda de cod este de obicei atașată la peretele unui arbore al elevatorului sau la șina de montare a unui monorail. Capul senzorului este apoi montat pe un „vehicul” în mișcare paralel la mașina elevatorului sau la șasiuul unui monorail, de exemplu. Cu o programare completă și ușoară și intrări și ieșiri configurabile, capul de citire 2-D poate fi adaptat optim pentru aplicația particulară.

Sistemul de poziționare a matricei PCV oferă flexibilitate maximă și adaptabilitate nu numai în punerea în funcțiune a unei instalații, ci și pentru modificările ulterioare. Până la 999 de markeri de evenimente diferite sunt ușor amplasați în locația dorită. Puteți controla direct procesele funcționale fără software.

Siguranță inegalabilă! 
Sistemul de poziționare PXV este disponibil ca versiune sigură: safePXV permite poziționarea absolută în siguranță în conformitate cu SIL 3 / PL e pentru prima dată cu un singur senzor.

Beneficii:

  • Cel mai bun și mai de încredere sistem de poziționare absolută din lume - construit pe o combinație unică de cameră 2-D și bandă de cod Data Matrix
  • Poziționare fără contact până la 100.000 m
  • Fiabilitate maximă de poziționare: Redundanța cu mai multe coduri oferă rezistență la contaminare și daune
  • Instalare rapidă și flexibilă cu bandă adezivă de cod, o fereastră largă de citire de 120 x 80 mm și o adâncime mare de câmp
  • Parametrizare rapidă și ușoară prin protocolul PROFINET PROFIsafe
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com