GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sistem de poziționare ghidat vizual (PGV, safePGV)

Sistem de poziționare ghidat vizual (PGV, safePGV)
Sistem de poziționare ghidat vizual (PGV, safePGV)

Controlul automat al vehiculului ghidat (AGV) avansează cu tehnologia Data Matrix

Codurile de matrice de date, care împachetează o cantitate imensă de informații digitale într-o amprentă poștală de mărime poștală, pot fi găsite în zone comerciale și consumatoare aparent fără sfârșit. Dar potențialul lor total în aplicațiile de automatizare industrială este acum exploatat. Prin integrarea acestei puternice tehnologii în controlul AGV tradițional, manipularea materialelor este ridicată la un nivel cu totul nou.

Pepperl + Fuchs PGV este primul sistem de urmărire și control al poziționării bazat pe Matrice de date din lume. Folosind o cameră avansată industrială 2-D, PGV nu numai că ghidează un transportator de-a lungul traseului său codat sau colorat, ci oferă și o soluție de identificare integrală pentru a iniția, opri și roti și un sistem de codificare absolut capabil să poziționeze transportatorul cu sub -precizia milimetrului. Sistemul oferă o imunitate excelentă la murdărie, scufundare și interferențe de lumină ambientală, asigurând timpul de funcționare maxim și disponibilitatea sistemului.

Siguranță inegalabilă!
Sistemul de poziționare PXV este disponibil ca versiune sigură: SafePGV permite poziționarea absolută în siguranță în conformitate cu SIL 3 / PL e pentru prima dată cu un singur senzor.

Beneficii:

  • Navigare flexibilă printr-o bandă specială de cod bicolor Data Matrix sau etichete Data Matrix
  • Navigare sigură și fiabilă chiar și cu coduri de date Matrix deteriorate datorită ferestrei mari de citire de 120 x 80 mm
  • Carcasă compactă pentru utilizare chiar și în cele mai mici AGV-uri
  • Instalare și punere în funcțiune ușoară de plug-and-play
  • Protocolul PROFINET PROFIsafe pentru integrare flexibilă în orice panou de control
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com