GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sistem de poziționare precisă (PHA)

Sistem de poziționare precisă (PHA)
Sistem de poziționare precisă (PHA)

Când este nevoie de transport și poziționare sigură și eficientă a bunurilor și a activelor de producție, senzorii de vedere PHA sunt alegerea potrivită. Special concepute pentru poziționarea precisă a macaralei de stivuire, senzorii includ o varietate de caracteristici puternice.

Sistemele de poziționare PHA sunt echipate cu un sistem unic de camere. Senzorii detectează găurile din rafturi și determină abaterea poziției în direcția X și Y în ceea ce privește poziția țintă. Poziționarea pe găurile existente permite o poziționare precisă constantă, fără să fie necesară o țintă suplimentară.

Iluminarea integrată și compensarea contrastului asigură un control automat al iluminării și o imunitate excelentă la lumină străină. Indiferent de iluminarea depozitului și de contaminarea camerei, o poziționare optimă este garantată în orice moment.

Fie în domeniul intralogisticii, al manipulării materialelor, fie al industriei auto - cu ajutorul senzorilor de viziune PHA, vă asigurați procese sigure și netede într-un mod extrem de rentabil.

The integrated lighting and contrast compensation provide automatic lighting control and an excellent extraneous light immunity. Regardless of warehouse lighting and camera contamination, an optimal positioning is guaranteed at all times.

Avantajele tale:

  • Procese sigure, independente de factori perturbatori, cum ar fi poluarea, lumina străină și oboseala materialului
  • Poziționarea pe găurile existente economisește ținte suplimentare și este rentabilă
  • Posibilități flexibile de aplicare datorită unei distanțe cuprinse între 100 m și 1000 m
  • Utilizarea în depozit înghețat la - 40 ° C este posibilă
  • Interfețe RS-232, Ethernet TCP / IP și Profinet
  • Manevrare ușoară cu indicator LED de stare
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com