GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sisteme inductive de poziționare (PMI)

Sistem inductiv de poziționare (PMI)
Sistem inductiv de poziționare (PMI)
  • Sistem inductiv de poziționare (PMI)
  • Sistem inductiv de poziționare (PMI) - Seriile F90
  • Sistem inductiv de poziționare (PMI) - Seriile F112
  • Sistem inductiv de poziționare (PMI) - Seriile F166
  • Sistem inductiv de poziționare (PMI) - Seriile F110
  • Sistem inductiv de poziționare (PMI) - Seriile F130

Sistemul de poziționare inductiv PMI este utilizat pentru a detecta poziția liniară și pentru a măsura unghiul de rotație. Sistemul de poziționare este fiabil în medii prăfuite și murdare și sub fluctuații extreme de temperatură. O configurație brevetată și cablarea mai multor bobine într-un singur senzor și o evaluare inteligentă permit o precizie și eficiență maximă. În funcție de cerințele de aplicare, intervalul de măsurare și mai multe puncte de comutare sau ferestre pot fi definite într-un singur senzor. Echipate cu IO-Link, sistemele de poziționare inductivă PMI deschid calea pentru aplicațiile Industry 4.0.

Sistem de poziționare PMI seria F90

Sistemul de poziționare PMI din seria F90 oferă o gamă de funcții fără precedent pentru aplicația dvs. IO-Link, detectarea simultană a două elemente de amortizare și funcțiile de măsurare și comutare sunt integrate într-un singur dispozitiv. Seria F90 este disponibilă pe trei lungimi de măsurare (40 mm, 80 mm și 120 mm).

Sistem de poziționare PMI din seria F112

Cu un domeniu de măsurare de 14 mm, sistemul de poziționare PMI din seria F112 oferă date de poziție de înaltă precizie sau puncte de comutare / ferestre. IO-Link oferă noi posibilități în aplicațiile cu spațiu limitat, iar senzorul este încapsulat complet într-o carcasă metalică robustă, cu protecție IP67.

Sistem de poziționare PMI seria F166

Datorită designului său compact și carcasei metalice rezistente, sistemul de poziționare PMI din seria F166 este o soluție perfectă pentru aplicații de bază în spații înguste. Axele de scule sunt o aplicație tipică în care aceste beneficii sunt folosite. Designul compact face ușor integrarea senzorului în ax, iar carcasa robustă din metal rezistă la lubrifianți și abraziune pentru a asigura o funcționare lină.

Sistem de poziționare PMI din seria F110

Sistemul de poziționare PMI din seria F110 oferă o detectare sigură a poziției pe distanțe lungi. Disponibilă pe mai multe lungimi cuprinse între 210 mm și 960 mm, seria F110 oferă o soluție optimă pentru aplicații în construcții de mașini grele. Gama sa senzorială de până la 6 mm poate suporta toleranțe mecanice mari, fără a afecta precizia de măsurare.

Sistem de poziționare PMI seria F130

Sistemul de poziționare PMI din seria F130 transformă un unghi de măsurare de la 0 ° la 360 ° într-un semnal analog între 4 mA ... 20 mA. Acest lucru îl face perfect pentru detectarea poziției supapei pe actuatoarele supapei, printre alte aplicații.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com