GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sisteme optice de date

Sisteme optice de date
Sisteme optice de date

Ani de zile, Pepperl + Fuchs cu brandul Visolux a fost unul dintre cei mai importanți producători de sisteme optice de comunicații de date și a oferit un portofoliu de produse complet, de ultimă generație, cu numeroase opțiuni utilizate în întreaga lume.

Sistemele optice de transmisie a datelor permit comunicarea bidirecțională pentru sistemele de stocare și regăsire, mașini de transfer, vehicule ghidate automatizate și transportoare monorail. Înlocuiesc cablurile complexe și problematice, inelele de alunecare și alte metode de transmisie. Transferul între două stații are loc cu lumină infraroșie, care este modulată de un ceas de date. Sunt disponibile cuple optice de date cu multe interfețe comune utilizate în industrie. Transferul de date are loc fie în serie, fie în modul paralel pe 8 biți.

Cuptoarele de date optice au fost concepute pentru a stabili comunicații fără fir cu alimentatoarele de stocuri, camioane industriale, sisteme de transport automatizate, transportoare aeriene și stații de andocare. În consecință, se evită transmisiile mecanice și problematice RF și Wi-Fi. Sunt disponibile dispozitive cu o varietate de intervale de operare și rate de transfer.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com