GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

SMB200

SMB200
SMB200

Overview

The SMB200 is a 3-phase 400V and 690V AC/DC power supply with rated currents of up to 2500A in stand-alone configuration and 9000A parallel in configuration.

It is used primarily in very high power applications. The DC bus power supply is used when recovery of any kinetic energy is limited and is dissipated to the resistance via traditional braking systems.

Inputs/Outputs

 • Relay outputs: 1 contact for SMB200 Precharge OK
 • 2 digital outputs: SMB200 “OK” and “Main loss”
 • Power on LED on faceplate

Protection functions

 • Opening of OK relay in case of:
 • Overtemperature
 • No power to control card (±15V)
 • Power failure
 • Complete discharge of DC-link.

Option

Line inductance (mandatory)

Description

Power Supply, DC link current from 1000A to 9000A

400V series:

* Power supply: 380VAC -15% …500VAC +5%, 50/60Hz

* DC Link current: from 1250A to 9000A

690V series:

* Power supply: 500VAC -10% …690VAC +10%, 50/60Hz

* DC Link current: from 1200A to 9000A

* IP00-rated protection.

* The SMB200 power supply is suitable for powering both single and multiple inverters in a system and connected by a common DC link.

* Certifications: CE.

General characteristics:

Depending on the current level, consists of a diode rectifier or of a half-controlled bridge, both in 6-pulse configuration.

A 12-pulse system can be configured by powering two SMB200s with parallel DC output via a transformer with two secondaries and 30° phase-shift.

For some lines or machines, the energy generated by motors powered by the DC Link system exceeds the level that the machine can reuse, and can be a high percentage of motorizing energy. In these applications, instead of using systems that dissipate energy to the resistance, it is more efficient to regenerate energy to the primary power supply. In this case, the SMB200 unidirectional power supply can be connected in parallel to an FFE200 regenerative power supply sized only for the regenerated power.

 • Built-in fuses
 • Selection of undervoltage limit via dip-switch based on line voltage
 • Selection of line frequency: 50 or 60 Hz
 • Selection of leveling capacitor precharge time via dip-switches.
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com