GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

www.ge-tech.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Definiţii

Acest site este intreţinut şi administrat de către firma SC GeTech Automation SRL, denumită în continuare Furnizor.

Persoana fizică sau juridică care comandă şi achiziţionează produse prin intermediul site-ului www.ge-tech.ro, va fi denumită Client. Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.ge-tech.ro), va fi denumită site-ul www.ge-tech.ro.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul www.ge-tech.ro, vor fi denumite în continuare conţinut.

Drepturi de Autor

Întregul conţinut al site-ului www.ge-tech.ro este proprietatea Furnizorului, şi este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.ge-tech.ro în scopul copierii conţinutului de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a conţinutului.

Fotografiile şi datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea Datelor Personale şi a Informaţiilor

Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Furnizor, numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., nefiind în nici un caz furnizate / vândute unei terţe părti. Furnizorul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea Responsabilităţii

Continutul site-ului www.ge-tech.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atenţie pentru introducerea corectă a datelor şi respectarea acurateţii informaţiilor. Totuşi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc.

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Valoarea maximă a obligaţiilor Furnizorului, fată de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasată de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

Garanţia Produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.ge-tech.ro beneficiază de o perioadă de garanţie conform legii şi/sau stabilită de Furnizori / Producători.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de acces neautorizat la baza de date sau în zone restricţionate ale site-ului www.ge-tech.ro, de a modifica conţinutul sau structura site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care ruleaza site-ul www.ge-tech.ro va fi considerată tentativă de fraudare a site-ului www.ge-tech.ro şi va face obiectul unei plângeri penale, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt, la organele de drept competente.

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, utilizatorul site-ului www.ge-tech.ro îşi asumă în totalitate răspunderea pentru acţiunile sale.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com