GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Controler electronic cu comutator CAM (PAX)

Controler electronic cu comutator CAM (PAX)
Controler electronic cu comutator CAM (PAX)

The electronic cam controller PAX offers freely selectable and configurable cam switch outputs, 14 digital, and 6 analog outputs. All outputs can be configured by the customer. The electronic cam controller PAX has multiturn capability, providing cyclical cam position information.

The position data is provided to the PAX cam controller by a position sensor, like the PMI360D-F130-R2-V15. The sensor is interfaced via a RS232.

For easy configuration, the PAX provides an intuitive, graphical interface for Microsoft Windows™ systems. This application runs on the PAX system and needs no installation on your computer. The communication between PC and PAX is via the built-in USB interface. All settings made during the configuration are stored on the micro-SD card in the PAX. This facilitates the exchange or duplication of PAX systems.

After configuration the PAX system may be disconnected from the PC. The electronic CAM-switch controller then operates independently.

Benefits:

 • Electronic instead of mechanical
 • Replaces mechanical cam-switches, multiple limit switches and gear limit switches
 • Floating cam
 • Up to 16 switch programmable points
 • Up to 14 switch outputs
 • Up to 6 analog outputs
 • Multiturn suitability
 • Easy handling
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com