GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Encodere

 • Encodere
  Encodere

Rotary encoders can be used in all applications that require monitoring rotation rate, speed, acceleration and direction. These sensors can be utilized in many applications found in mechanical engineering, the conveyor industry, material handling and the packaging industry. You are certain to find a suitable rotary encoder for your application from our broad product offering.

In automation, rotary encoders are used as sensors for angle, position, speed and acceleration. Linear motion can also be measured through the use of spindles, gear racks, measuring wheels or cable pulls.

Rotary encoders convert a mechanical input into electrical signals, which can be processed by counters, tachometers, programmable logic controllers and industrial PCs.

 • Encodere absolute

  Encodere absolute

  Absolute rotary encoders provide a distinctly coded numerical value for each shaft position. In positioning tasks in particular, the absolute encoders relieve the controller of computation tasks and keep costs down by eliminating the need for additional input components.

 • Encodere incrementale

  Encodere incrementale

  Incremental rotary encoders supply a certain number of pulses for each shaft revolution. Speed is measured by counting the pulses for a period of time. To calculate angle or the distance covered, pulses are counted starting from a reference point.

 • Dispozitive Cable Pulls

  Dispozitive Cable Pulls

  Cable pulls enable a rotary encoder to measure linear motion by providing a cable that is pulled in a straight line by the application.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com