GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Produse

Acţionări electrice

Acţionări electrice

Această gamă de produse, concepute şi fabricate de Gefran în Gerenzano (VA), constă într-o gamă largă de unităţi de control al vitezei motoarelor electrice de curent alternativ, curent continuu si motoarelor sincrone fara perii cu magneti permanenti aplicate în cele mai avansate segmentele industriale de automatizare. Solutiile electronicii de putere pot fi utilizate in aplicatii domestice cum ar fi lifturile şi energiile regenerabile.

Componente pentru automatizări

Componente pentru automatizări

Gefran proiectează şi produce echipamente pentru automatizare care ofera platforme de control constructorilor de masini intr-o gama larga de componente specifice.

Senzori industriali

Senzori industriali

Gefran oferă o gamă completă de senzori pentru orice nevoie, capabili să măsoare toate elementele fizice principale.

Motoare Electrice

Motoare Electrice

Getech Automation ofera o gama larga de motoare electrice sincrone, asincrone, motoare de curent continuu, pentru aplicatii industriale. Toate gamele de motoare sunt certificate ISO.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com