GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Encodere

 • Encodere rotative
  Encodere rotative

Encoderele rotative pot fi utilizate în toate aplicațiile care necesită monitorizarea vitezei de rotație, viteză, accelerație și direcție. Acești senzori pot fi folosiți în multe aplicații găsite în inginerie mecanică, industria transportoarelor, manipularea materialelor și industria ambalajelor. Sunteți sigur că veți găsi un codificator rotativ adecvat pentru aplicația dvs. din oferta noastră largă de produse.

În automatizare, codificatoarele rotative sunt utilizate ca senzori pentru unghi, poziție, viteză și accelerare. Mișcarea liniară poate fi, de asemenea, măsurată prin utilizarea de arbori, rafturi de viteze, roți de măsurare sau tracțiuni de cabluri.

Codificatoarele rotative transformă o intrare mecanică în semnale electrice, care pot fi procesate de contoare, tahometre, controlere logice programabile și PC-uri industriale.

 • Encodere absolute

  Encodere absolute

  Codificatoarele rotative absolute oferă o valoare numerică distinctă pentru fiecare poziție a arborelui. În special în sarcinile de poziționare, codificatoarele absolute scutește controlorul sarcinilor de calcul și reduc costurile eliminând nevoia de componente suplimentare de intrare.

 • Encodere rotative incrementale

  Encodere incrementale

  Codificatoarele rotative incrementale furnizează un anumit număr de impulsuri pentru fiecare revoluție a arborelui. Viteza se măsoară prin numărarea impulsurilor pentru o perioadă de timp. Pentru a calcula unghiul sau distanța parcursă, impulsurile sunt numărate pornind de la un punct de referință.

 • Dispozitive Cable Pulls

  Dispozitive Cable Pulls

  Tracțiunile de cablu permit unui codificator rotativ să măsoare mișcarea liniară prin furnizarea unui cablu care este tras în linie dreaptă de aplicație.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com