GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Parteneri

Logo GEFRAN

Gefran - 50 de ani de experiență și know-how, o organizație bazată pe nevoile clienților și preocuparea permanentă pentru inovațiile tehnologice fac din Gefran un lider în componentele de automatizare și sistemele de control al proceselor industriale.

Logo Sicme Motori

Sicme Motori - a fost fondată în 1967 în Torino, Italia. Cu o experiență de 50 de ani în proiectarea și fabricarea motoarelor electrice, este una dintre cele mai importante companii din acest sector. Cu două hale moderne de producție din Torino, Italia, își livrează produsele în 42 de țări din întreaga lume. Sicme Motori se concentrează acum pe 4 segmente de piață: motoare industriale, energie regenerabilă, eficiență energetică și servicii și întreținere

Logo Motortronics

Motortronics - Pionierul adevărat al tehnologiei Softstarter rămâne cel mai specializat și experimentat în industria Soft Start.

Logo Electro Adda

Electro Adda - a avut o evoluție exemplară de-a lungul timpului, de la un atelier de artizani la un leader în industria mondială, ajungând un brand recunoscut în sectorul motoarelor electrice ca "Made in Italy". Înființată în 1948 în Lecco, și dezvoltată ulterior prin păstrarea identității care a consacrat-o ca o companie de familie, astăzi este deopotriva o realitate istorică și un actor principal care influențează în mod decisiv industria, în concordanță cu valorile sale fondatoare, dedicată inovației și cercetării și animată de o pasiune care - acum ca și în trecut - continuă să fie adevăratul motor din spatele activității sale.

Logo Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs - De zeci de ani, Pepperl + Fuchs dezvoltă și distribuie senzori industriali și sisteme de senzori la cele mai înalte standarde de calitate pentru utilizarea în automatizări. Portofoliul divers de produse conține senzori pentru aplicații standard și soluții personalizate. În strânsă colaborare cu experții noștri, beneficiați de sistemul ideal de senzori pentru cerințele dvs. specifice!

Logo T-T Electric

T-T Electric - furnizor de clasă mondială de motoare industriale de curent continuu și motoare de curent alternativ. Pionieri ai industriei pe care o reprezintă, ei sunt un producător cu experienţă recunoscut pentru gama completă de produse de acționare extrem de fiabile, pe care le comercializează la preţuri avantajoase.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com