GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Ethernet industrial

Ethernet industrial - Comunicare sigură în timp real pe toate nivelurile
Ethernet industrial - Comunicare sigură în timp real pe toate nivelurile

Comunicare sigură în timp real pe toate nivelurile

În epoca digitalizării proceselor de producție și a instalațiilor industriale în rețea, transferul de date în timp real este un factor crucial pe calea către Industria 4.0. Industrial Ethernet creează o infrastructură de rețea consistentă la toate nivelurile de afaceri și de producție. Permite transferul fără coliziune și transparent, atât în timp real, cât și în datele IT. Folosind protocoalele Industrial Ethernet, cantități mari de date pot fi puse la dispoziție în mod fiabil și într-un timp de transmisie previzibil - chiar și cu un număr aproape nelimitat de participanți. Implementarea conceptului de comutatoare în cascadă înseamnă că extinderile rețelei pot avea loc în siguranță și la scară largă și, de asemenea, limitează defecțiunile la un singur comutator.

Datorită dezvoltărilor tehnologice suplimentare, cum ar fi Fast Ethernet, tehnologia de comutare sau transmisia full-duplex, protocoalele Ethernet industriale au devenit astăzi unul dintre cele mai importante tipuri de transmisie în tehnologia automatizării. Transmisia în timp real realizată cu Fast Ethernetis devenind din ce în ce mai importantă la nivel de senzor și control / actuator. Protocoalele precum PROFINET, EtherNet / IP și EtherCAT, ating cicluri de autobuz de 100 de microsecunde, ceea ce înseamnă că îndeplinesc cerințele stricte în timp real, cu timpi de ciclu mai mici de o milisecundă. Comunicarea nu depinde, de asemenea, de mediul de transmisie - cablul neutru al aplicației permite combinarea diferitelor metode de transmisie, de exemplu, cablu, wireless sau fibră optică.

integrate în siguranță și în mod sigur în infrastructura dvs. de uzină și rețea. Acestea asigură transferul rapid și transparent de date în fabricile industriale pretențioase și constituie un bloc de construcții esențial pentru Industry 4.0.

Cinci protocoale Ethernet dintr-o privire

 • PROFINET a devenit principalul standard de transfer de date pentru producătorii de echipamente și echipamente la scară largă, cu capacitatea sa în timp real și ușurința sa de integrare în sistemele de bus de teren. Este un standard industrial Ethernet deschis de la organizația utilizatorilor PROFIBUS (PNO) și se extinde pe tehnologia PROFIBUS DP pentru a permite comunicarea rapidă a datelor prin rețelele Ethernet în combinație cu funcțiile IT industriale.
  Pepperl + Fuchs oferă o gamă largă de dispozitive PROFINET pentru industria de fabricație, tehnologia de acționare și automatizarea proceselor - de la cuple optice de date și sisteme de poziționare la codificatoare rotative absolute și module de bus de câmp.
 • EtherNet / IP este un standard deschis pentru rețelele industriale ale Asociației de furnizori Open DeviceNet (ODVA). Este utilizat pentru a transfera date de intrare / ieșire ciclice și date de parametri aciclici. EtherNet / IP a devenit în primul rând stabilit pe piața americană și este un standard de comunicare utilizat pe scară largă pentru implementarea panourilor de control Rockwell. Pe lângă comunicarea și transferul datelor de proces și parametri, EtherNet / IP acceptă și funcții IT, cum ar fi serverele web și clienții de e-mail.
  Pepperl + Fuchs oferă o selecție largă de dispozitive EtherNet / IP pentru automatizarea sistemelor și proceselor care acoperă o gamă variată de funcționalități - cum ar fi cuple optice de date, senzori de distanță, sisteme de poziționare, sisteme de codare a poziției, codificatoare rotative, module Ethernet IO și AS -Porturi de interfață.
 • Datorită ratei sale rapide de transfer de date, EtherCAT este adecvat în special pentru aplicațiile de control al mișcării critice în timp, precum mașinile de ambalare, robotica și mașinile CNC. Dezvoltată de Beckhoff și Grupul Tehnologic EtherCAT (ETG), tehnologia se bazează pe principiul maestru / sclav în transferul de date și analiza datelor. EtherCAT permite transmiterea ciclică a datelor de intrare / ieșire, plus transmisia aciclică a parametrilor, a datelor de identificare și a datelor de diagnosticare, precum și sincronizarea ceasului.
  Pepperl + Fuchs oferă o selecție de dispozitive compatibile cu EtherCAT, de la gateway-uri AS-Interface și module de busbus până la dispozitive de câmp, cum ar fi codificatoare rotative absolute și cuplatoare de date optice.
 • MODBUS TCP se bazează pe standarde deschise în comunicarea industrială și a promovat astfel apariția Ethernet-ului industrial în automatizare. Combinarea rețelelor Ethernet cu standardul rețelei universale, TCP / IP și reprezentarea neproprietară a datelor prin MODBUS facilitează un sistem complet deschis pentru schimbul de date de proces. Aceasta oferă o serie de avantaje, cum ar fi o implementare ușoară pe toate dispozitivele care acceptă TCP / IP și permite o comunicare rapidă și eficientă în rețeaua industrială.
  Cuptoarele de date optice LS682, precum și gateway-urile AS-Interface și interfețele de control de la Pepperl + Fuchs pot comunica prin MODBUS TCP și EtherNet / IP.
 • Ethernet POWERLINK este un sistem de comunicare care nu este proprietar, bazat doar pe software și respectă toate caracteristicile Ethernet standard. Versiunea open-source este gratuită, nu necesită licență și puteți alege topologia rețelei. POWERLINK este destinat în principal aplicațiilor „hard” în timp real, în care întârzierile de propagare a semnalului trebuie să se încadreze într-un interval de timp precis definit, astfel încât să nu fie generat mesaj de eroare. Acesta este motivul pentru care POWERLINK este potrivit în special pentru aplicații de control al mișcării, robotică și vizualizări I / O în timp real.
  Pepperl + Fuchs oferă o selecție de codificatoare rotative absolute și cuplatoare de date optice pentru aceste aplicații.
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com