GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Capacitivi

Senzori capacitivi
Senzori capacitivi

Senzori capacitivi

Senzorii capacitivi pot fi folosiți pentru a detecta obiecte din metal, precum și aproape toate celelalte materiale. Acești senzori sunt adesea folosiți în aplicații, inclusiv controlul nivelului, debitului pentru detectarea lichidelor, boabelor și pulberilor.

Ca și senzorii inductivi, senzorii capacitivi funcționează fără contact fizic cu materialul țintă. Senzorii capacitivi permit detectarea atât a materialelor conductive, cât și a celor care nu sunt conductoare, dar sunt utilizate cel mai frecvent pentru materiale de detectare, cum ar fi materiale plastice, lichide, pulberi și materiale granulare.

În aplicațiile care utilizează tehnologie capacitivă sensibilitatea comutatoarelor de proximitate capacitive depinde de caracteristicile materiale ale obiectului țintă. Acest material caracteristic obiectului metalic, plastic sau lichid va influența domeniul de detectare și, prin urmare, punctul de detectare a ieșirii senzorului capacitiv. Pentru a permite această variație a caracteristicilor materialului, Pepperl + Fuchs oferă multe modele cu sensibilitate reglabilă, pentru a permite o mai mare flexibilitate în aplicarea acestor senzori în aplicația dvs.

Aceste produse cu senzori capacitivi oferă o tehnologie alternativă pentru utilizarea în aplicații în care poate fi posibilă utilizarea senzorilor inductivi.

Senzor capacitiv standard Caracteristici ale produsului:

  • Stiluri cilindrice de 12, 18 și 30 mm din oțel inoxidabil sau carcase din plastic
  • 5 mm sub formă dreptunghiulară și lungă gamă 80 mm x 80 mm x 40 mm stiluri
  • Ieșiri ale senzorului de tipuri de ieșire DC cu 3 fire și NAMUR
  • Modele cu aprobări pentru zone periculoase
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com