GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Fotoelectrici

 • Senzori fotoelectrici
  Senzori fotoelectrici

Gama noastră largă de senzori fotoelectrici se adresează tuturor soluțiilor de automatizare în care poate fi utilizată detectarea de obiecte necontacte. Marea varietate de principii, modele, dimensiuni și specificații de funcționare diferite înseamnă că cel mai bun senzor posibil poate fi găsit întotdeauna pentru aplicația relevantă și pot fi îndeplinite toate condițiile care apar în practică.

 • Senzori Thru-Beam

  Thru-Beam

  În sensibilitatea fotoelectrică cu fasciculul traversat, cunoscută și sub denumirea de mod opus, emițătorul și receptorul se află în carcase separate. Lumina emisă de transmițător este orientată direct către receptor. Când un obiect sparge raza de lumină între emițător și receptor, ieșirea receptorului schimbă starea.

 • Senzori retroreflexivi

  Retroreflexivi

  În modul retro-reflectorizant, este stabilită o cale de lumină între senzor și un reflector special. O țintă este detectată atunci când rupe raza de lumină. Senzorii retro-reflectori tipici oferă o rază de detectare mai lungă în comparație cu senzorii difuzați. În unele unități se folosește un LED roșu vizibil care ajută la instalarea și alinierea reflectorului. Un reflector de cub de colț este utilizat pentru a returna cu exactitate energia luminii, pe o axă paralelă, în receptor.

 • Senzori Difuzi

  Difuzi

  Această formă de detecție este denumită în mod obișnuit modul de apropiere. Lumina de la emițător atinge ținta, ceea ce face ca acesta să devină difuz în unghiuri arbitrare. O anumită lumină revine direct la receptor și ținta este detectată. Factorii care aparțin domeniului de detecție sunt culoarea, mărimea și finisajul țintei. Gama efectivă de detectare a fiecărui model se bazează pe un „card de test alb”. Cardul alb are un factor de reflectivitate 90% și este considerat un „standard de țintă.“ Obiectivele de culoare închisă sau finisate mat oferă o reflectivitate mai mică; prin urmare, sensibilitatea trebuie crescută sau întregul senzor trebuie poziționat mai aproape de țintă. Când apare această situație, trebuie avut grijă pentru ca o țintă mai strălucitoare în fundal să nu fie confundată ca ținta reală.

 • Senzori de comutare cu tehnologie de masurare centrala

  Senzori de comutare cu tehnologie de măsurare centrală

  Senzorii de comutare cu tehnologia miezului de măsurare se caracterizează printr-o gamă îmbunătățită de funcții. Pe baza tehnologiei multi pixel (MPT) dezvoltată de Pepperl + Fuchs, mai multe moduri de operare și puncte de comutare sunt ușor de configurat într-un singur senzor de triangulație. Acești senzori fotoelectrici pot fi configurați ca senzori de suprimare a fundalului, senzori de evaluare a fundalului și în modul de funcționare a ferestrei. Cu o interfață standard IO-Link, senzorii de comutare cu miez de măsurare pot fi integrați fără probleme în aplicații versatile.

 • Senzori cu fibra optica

  Fibră optică

  Senzorii cu fibră optică oferă o soluție senzorială pentru aplicații care implică ținte mici sau condiții nefavorabile. Senzorii și cablurile din fibră optică pot fi utilizate în zone mult mai mici, în medii mai dure, la temperaturi extreme la care senzorii fotoelectrici obișnuiți nu ar putea rezista.

 • Senzori Slot

  Senzori Slot

  Oferta fotoelectrică a Pepperl + Fuchs include, de asemenea, un design special al unui senzor cu fasciculul numit slot. Se folosește acolo unde este nevoie doar de o distanță de detecție scurtă.

 • Senzori de contrast si culoare

  Contrast și Culoare

  Senzorii de contrast si culoare detectează mărci de înregistrare în aplicații de imprimare, convertire, ambalare, alimente și băuturi, precum și aplicații farmaceutice pentru sortare, poziționare și control de calitate.

 • Rețele de lumina

  Rețele de lumina

  Rețelele ușoare sunt ideale pentru aplicațiile în care suprafețele mai largi trebuie monitorizate. Rețelele luminoase sunt mult mai ușor de montat, instalat și aliniat și, prin urmare, sunt preferate mai multor senzori fotoelectrici individuali. Zonele de aplicare variază de la controlul lățimii, înălțimii și profilului paleților din instalațiile de manipulare a materialelor, până la detectarea obiectelor independente de poziție, controlul suprapunerii mărfurilor transportate mai mari și monitorizarea ușilor liftului.

 • Senzori de distanță

  Senzori de distanță

  Even the smallest model is suitable for a wide range of measuring and positioning tasks. It operates using laser triangulation and an analog output. All other sensors from the VDM series use Pulse Ranging Technology, offer long sensing ranges, and achieve extremely accurate measurement results. PRT uses high-intensity light pulses to provide a high degree of operating reliability, even under difficult ambient conditions with exposure to ambient light and dust.

 • Sisteme optice de date

  Sisteme optice de date

  Sistemele optice de transmisie a datelorPepperl + Fuchs permit comunicarea bidirecțională pentru sistemele de stocare și regăsire, mașini de transfer, vehicule ghidate automatizate și transportoare monorail. Înlocuiesc cablurile complexe și problematice, inelele de alunecare și alte metode de transmisie. 

 • Senzori speciali Visolux / Pepperl + Fuchs

  Senzori speciali

   Visolux / Pepperl + Fuchs au dezvoltat o serie de dispozitive speciale pentru aplicații, care nu sunt acoperite funcțional de programul standard. Senzorii specifici aplicației oferă posibilități complet noi în tehnologia senzorului optic pentru utilizatorii care caută soluția „corectă”.

 • Senzori fotoelectrici de siguranță pentru siguranța personalului

  Senzori de protecție

  Protecția personalului devine din ce în ce mai importantă în procesele automatizate. Oriunde mașinile efectuează mișcări cu risc ridicat, trebuie respectate reglementările relevante pentru sănătate și securitate. Chiar dacă operatorul este distras momentan, trebuie împiedicate rănile de forfecare, zdrobire și impact.

 • Senzori pentru automatizarea intrărilor și a căilor de acces

  Senzori pentru automatizarea intrărilor

  Funcționarea convenabilă și sigură a ușilor și porților este punctul central al acestei tehnologii senzor specifice aplicației de la Pepperl + Fuchs. Fie că deschidem uși automate, monitorizăm și alimentăm scări rulante sau mutăm pasarele, detectând apropierea persoanelor sau vehiculelor către ușile industriale aeriene, sau să detectăm între ușile liftului oameni si obiecte, folosim diverse tehnologii de senzori pentru automatizarea intrarilor.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com