GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Module IO pentru Ethernet

Module IO pentru Ethernet
Module IO pentru Ethernet

Soluție de automatizare flexibilă cu inteligență descentralizată

Sistemele Fieldbus asigură transferul fiabil al datelor între control și nivelul senzorului / actuatorului. Atunci când luăm în considerare scenariile viitoare Industry 4.0, soluțiile de automatizare flexibile și transmisia de date în timp real devin mai importante ca niciodată. Modulele Ethernet IO de la Pepperl + Fuchs respectă pe deplin această sarcină și conectează rapid și ușor dispozitivele de câmp la sistemul de autobuz de nivel superior. Modulele acceptă cele mai comune protocoale Ethernet: PROFINET, EtherNet / IP și EtherCAT. Tipul dorit poate fi setat direct pe modul utilizând un comutator rotativ. Capacitatea lor multiprotocol permite comunicarea directă Ethernet cu toate panourile de control obișnuite - și cu un singur dispozitiv.

Modulele Ethernet IO oferă funcții de diagnostic complexe care îmbunătățesc transparența în cadrul procesului. LED-urile furnizează informații de stare pentru fiecare canal, permițând în permanență diagnosticarea specifică canalului. Un acces integrat de serviciu web de la distanță la parametrii rețelei, cum ar fi adresa IP, măștile de subrețea și gateway-urile.

Dotate cu o funcție de „inteligență descentralizată”, modulele sunt capabile să gestioneze aplicații mai mici fără nicio dependență de un panou de control de la distanță. Modulele evaluează parametrii în mod autonom, iar informațiile sunt transferate la PLC numai dacă este necesar.

Aceasta scutește sistemul la nivel superior și îmbunătățește timpul de reacție, sprijinind cerințele scenariilor Industry 4.0.

Conectorul de alimentare al modulului cu conexiune M12 cu cod L, permite o rată de curent mai mare de până la 16 A. Ca urmare, modulele sunt capabile să îndeplinească sarcini de vârf mai mari și sunt necesare mai puține cabluri.

Cu o carcasă complet încapsulată, modulele sunt extrem de durabile și potrivite chiar și pentru condiții dure. Designul robust permite diferite opțiuni de montare. Acest lucru ușurează instalarea și integrarea în instalațiile existente. Cu această gamă de caracteristici inovatoare, modulele Ethernet IO sporesc eficiența instalației.

Conexiune inteligentă de bus de câmp a dispozitivelor IO-Link

 

Cu gama sa de produse de module de bus de câmp, Pepperl + Fuchs oferă module Ethernet IO cu master integrat IO-Link, permițând comunicarea perfectă de la senzori / actuatori activi IO-Link către panoul de control. Până la opt dispozitive IO-Link pot fi conectate direct. Aici, patru canale sunt disponibile pentru tehnologia senzorilor și patru canale pentru actuatoare. Maestrul IO-Link face ca parametrizarea, diagnosticul și întreținerea predictivă să fie posibile până la nivelul senzorului / actuatorului.

Avantajele IO-Link pot fi utilizate pe deplin prin module Ethernet IO cu master integrat IO-Link. Comunicarea transparentă de la nivelul panoului de control până la nivelul câmpului asigură fluxuri de proces eficiente și fiabile. Dacă este necesară întreținerea sau un dispozitiv are nevoie de înlocuire, datele parametrilor existenți sunt adoptate automat. La trecerea la producție, orice set de parametri modificați pot fi, de asemenea, transferați rapid și ușor către mai mulți senzori simultan pentru a preveni oprirea timpului uzinei. Drept urmare, Pepperl + Fuchs face un alt pas către rețeaua digitală și transparență pentru fabrica viitorului.

 

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com