GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Motoare Electrice

 • Motoare Electrice
  Motoare Electrice

Getech Automation ofera o gama larga de motoare electrice sincrone, asincrone, motoare de curent continuu, pentru aplicatii industriale. Toate gamele de motoare sunt certificate ISO.

 • Curent alternativ

  Curent alternativ

  Motoare de curent alternativ de medie si joasa tensiune, in constructie standard, antiex, carcasa patrata sau personalizate in functie de cerintele si/sau desenele de executie ale beneficiarului.

 • Curent continuu

  Curent continuu

  Oferim o serie de motoare de curent continuu care îndeplinec standardele NEMA ca dimensiunile şi cerinţele de performanţe.

  Dimensiunile le face interschimbabile din punct de vedere mecanic cu toate motoare de curent continuu de tip NEMA fabricate de principalii producatori.

 • Servomotoare

  Servomotoare

  Gefran series motors are designed to generate a sinusoidal back E.M.F. with reduced torque ripples. Thanks to the use of high-energy Neodymium-Iron-Boron magnets, these motors can face be subjected to high overloads without any risk of demagnetisation risk. Their high torque-to-size-ratios and high specific power make the Gefran series motors suitable for high dynamic performance and high peak torque aplications.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com