GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Ultrasonici

 • Senzori ultrasonici
  Senzori ultrasonici

În aplicațiile industriale, senzorii cu ultrasunete se caracterizează prin fiabilitatea lor și versatilitatea remarcabilă. Senzorii cu ultrasunete pot fi folosiți pentru a rezolva chiar și cele mai complexe sarcini care implică detectarea obiectelor sau măsurarea nivelului cu precizie milimetrică, deoarece metoda lor de măsurare funcționează în mod fiabil în aproape toate condițiile.

Nicio altă metodă de măsurare nu poate fi folosită cu succes pe o scară atât de largă și în atât de multe aplicații diferite. Dispozitivele sunt extrem de robuste, ceea ce le face potrivite chiar și pentru cele mai dificile condiții. Suprafața senzorului se curăță prin vibrații și acesta nu este singurul motiv pentru care senzorul este insensibil la murdărie. Principiul fizic - propagarea sunetului - funcționează, cu câteva excepții, în practic orice mediu.

Metoda de măsurare folosită de senzorii cu ultrasunete a fost privită ca o tehnologie excesiv de complexă și folosită doar ca „ultimă soluție” ... ca soluție pentru aplicații deosebit de dificile. Au trecut demult acele vremuri!

Senzorii cu ultrasunete și-au dovedit fiabilitatea și rezistența în practic toate sectoarele industriale.

Aceste sectoare includ:

 • Inginerie mecanică / mașină-unealtă
 • Mancare si bautura
 • Prelucrarea lemnului și mobilier
 • Materiale de construcții
 • Agricultură
 • Constructie
 • Pulpă și hârtie
 • Manipularea materialului
 • Măsurarea nivelului
 • Senzori ultrasonici difuzi și retroreflexivi

  Senzori difuzi și retroreflexivi

  Ultrasonic sensors are most commonly used in the diffuse mode. A single ultrasonic transducer is used as both emitter and receiver and is typically contained in the same housing as the evaluation electronics.

  To reliably detect difficult objects, the majority of our diffuse mode sensors can be converted to retroreflective operation via software parameterization. Some ultrasonic sensors are supplied as retroreflective sensors from the outset.

 • Senzori ultrasonici Thru-Beam

  Senzori Thru-Beam

  Ultrasonic thru-beam sensors feature an extremely powerful acoustic beam. They offer a large detection range within compact housing dimensions. Unlike diffuse and retroreflective models, these sensors do not continuously switch between transmission and reception modes or wait for an echo signal to arrive. Thus, their response time is considerably faster, resulting in very high switching frequencies.

 • Senzori Double Sheet

  Senzori Double Sheet

  Double sheet sensors are ultrasonic thru-beam sensors that have been optimized specifically for sheet feed applications, including double sheet detection, label counting, and splice detection.

  Double sheet and double material sensors distinguish between empty gaps, one, and two layers of material, including paper, metals, wooden boards, and glass panes.

  When performing label detection tasks, the sensors can distinguish between the label backing and the base material.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com