GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sisteme de poziționare

 • Sisteme de poziționare industrială
  Sisteme de poziționare industrială

Pepperl + Fuchs utilizează diferite tehnologii pentru a furniza sisteme de poziționare industrială pentru aproape orice sarcină de poziționare. Gama noastră de produse include:

 • Sisteme de poziționare inductivă (PMI)
 • Senzori de măsurare la distanță
 • Sistem de codificare a poziției (WCS)
 • Sistem de poziționare a matricei de date (PXV, safePXV)
 • Viziune ghidată de poziție (PGV, safePGV)
 • Controler electronic de comutatoare CAM (PAX)
 • Sisteme inductive de poziționare PMI

  Sisteme inductive de poziționare (PMI)

  Sistemul de poziționare inductiv PMI este utilizat pentru a detecta poziția liniară și pentru a măsura unghiul de rotație. Sistemul de poziționare este fiabil în medii prăfuite și murdare și sub fluctuații extreme de temperatură. O configurație brevetată și cablarea mai multor bobine într-un singur senzor și o evaluare inteligentă permit o precizie și eficiență maximă. 

 • Senzori de distanță

  Senzori de distanță

  O mare varietate de procese au fost utilizate pentru a aborda diferite tipuri de aplicații de detectare la distanță. Pepperl + Fuchs acum - spre deosebire de concurenții noștri - oferă o familie completă de senzori bazată în întregime pe tehnologia Pulse Ranging (PRT) superioară. Clienții nu vor mai trebui să se bazeze pe metoda corelației de fază sau alte procese similare bazate pe cip. Avantajele unor astfel de procese - costuri moderate și niveluri acceptabile de precizie - au fost acum înlocuite de PRT.

 • Sisteme de codificare a poziției (WCS)

  Sisteme de codificare a poziției (WCS)

  Sistemul de codificator liniar absolut WCS de la Pepperl + Fuchs oferă feedback de poziție fracțiunilor de milimetru pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Monitoarele aeriene, transportoarele, macarale, sistemele automate de depozitare și regăsire ... chiar și ascensoarele și sistemele de iluminat pentru scenă își pot ridica performanța la noi niveluri cu WCS.

 • Sistem de poziționare Data Matrix (PXV, safePXV)

  Sistem de poziționare Data Matrix (PXV, safePXV)

  Sistemul de poziționare a matricei PXV de la Pepperl + Fuchs este un sistem de poziționare care utilizează coduri de matrice de date pentru a determina poziționarea precisă. Inima sistemului este capul de citire 2-D. Este format dintr-un modul de cameră cu o unitate de lumină încorporată. Citește și decodează marcajele de poziție care sunt tipărite ca coduri bidimensionale de date pe o bandă de cod autoadezivă.

 • Sistem de poziționare ghidat vizual (PGV, safePGV)

  Sistem de poziționare ghidat vizual (PGV, safePGV)

  Camera versatilă PGV scanează și prelucrează simultan datele de la trei inițiatori diferiți: varianta de navigare „calea de călătorie” solidă, banda pozițională absolută de înaltă rezoluție și segmentele codului de identificare (identificare) de inițiere a deciziei. Întreruperea, oprirea și pornirea se numără printre numeroase acțiuni inițiate de pătrate de cod de control de matrice de date de 15 mm x 15 mm care sunt instalate de asemenea alături de benzile de urmărire. Ca variantă sigură „safePGV”, sistemul de poziționare realizează pentru prima dată nivelul de siguranță „SIL 3 / PL e” cu un singur senzor.

 • Sistem de poziționare precisă (PHA)

  Sistem de poziționare precisă (PHA)

  Când este nevoie de transport și poziționare sigură și eficientă a bunurilor și a activelor de producție, senzorii de vedere PHA sunt alegerea potrivită. Special concepute pentru poziționarea precisă a macaralei de stivuire, senzorii includ o varietate de caracteristici puternice.

 • Controler electronic cu comutator CAM (PAX)

  Controler electronic cu comutator CAM (PAX)

  PAX este un controler CAM-Switch electronic fără contact și este utilizat cu senzorul de unghi inductiv PMI. Capturați cu ușurință poziția arborelui mașinii fără came mecanice costisitoare și consumatoare de timp! Configurați până la 14 ieșiri de comutare și 6 ieșiri analogice prin intermediul software-ului intuitiv integrat.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com