GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Soluții de comunicații industriale

 • Soluții de comunicații industriale
  Soluții de comunicații industriale

Comunicarea complet în rețea asigură procesele eficiente

Este greu de imaginat un timp fără un flux de date fiabil și o comunicare transparentă cu privire la toate procesele de producție. Obiectivul principal al comunicării industriale este de a conecta toate secțiunile unei instalații într-un singur sistem în rețea, de la nivelul de gestionare până la nivelul terenului. La urma urmei, folosirea rețelelor de date de înaltă performanță crește la îndemână disponibilitatea și eficiența mașinilor și instalațiilor. Senzorii și dispozitivele de câmp Pepperl + Fuchs pot fi integrați flexibil în sistemele existente și asigură o comunicare transparentă și o productivitate crescută.

Astăzi, comunicarea prin rețea industrială permite, de asemenea, integrarea tuturor unităților de afaceri, ceea ce o face o componentă centrală pentru disponibilitatea datelor în Internetul industrial al lucrurilor. Pentru a permite transmiterea fiabilă și eficientă a unor cantități mari de date pe toate nivelurile, Pepperl + Fuchs oferă componente inteligente de înaltă performanță - incluzând o gamă completă de componente ale sistemului AS-Interface, o gamă largă de dispozitive Ethernet industriale, module Ethernet IO, diverse dispozitive IO-Link, maeștri IO-Link și interfețe.

 • Ethernet industrial

  Ethernet industrial

  Industrial Ethernet creează o infrastructură de rețea consistentă la toate nivelurile de afaceri și de producție. Permite transferul fără coliziune și transparent, atât în timp real, cât și în datele IT. Folosind protocoalele Industrial Ethernet, cantități mari de date pot fi puse la dispoziție în mod fiabil și într-un timp de transmisie previzibil - chiar și cu un număr aproape nelimitat de participanți. 

 • Module IO pentru Ethernet

  Module IO pentru Ethernet

  Sistemele Fieldbus asigură transferul fiabil al datelor între control și nivelul senzorului / actuatorului. Modulele acceptă cele mai comune protocoale Ethernet: PROFINET, EtherNet / IP și EtherCAT si oferă funcții de diagnostic complexe care îmbunătățesc transparența în cadrul procesului.  

 • Interfață AS

  Interfață AS

  Interfața actuator-senzor (AS-Interface) înlocuiește tehnologia de cabluri convenționale la nivelul senzor-actuator. AS-Interface s-a stabilit ferm ca un standard mondial pentru transferul rentabil al puterii și semnalelor de-a lungul unui singur cablu. Este un sistem deschis și este compatibil cu toate sistemele comune de bus de teren..

 • Interfață IO-Link

  Interfață IO-Link

  IO-Link permite comunicarea digitală și transferul digital de date de la nivelul de control chiar la nivelul senzorului. Dispozitivele inteligente pot fi folosite la maximul lor potențial cu IO-Link, deschizând calea către Industry 4.0 în tehnologia automatizării...

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com